Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 18. oktoober 2023

Valtra moderniseerib ja laiendab Suolahti kodutehast

Hiljutised investeeringud Valtra traktoritehasesse Kesk-Soomes Suolahtis võimaldavad veelgi paremat klienditeenindust tänu tootmistõhususe paranemisele ja paremaid töötingimusi tehase 1200 töötajale.
Traktoriraamid liiguvad värvitöökotta AGV-kärude abil.
Foto: Valtra

Kõige märgatavam muutus Soome tehases on Valtra uus 2000 m2 värvitöökoda, mis tagab värvi kõrge kvaliteedi ja suurendab protsesside efektiivsust. Uues seadistuses viiakse kokkupandud traktoriraamid koosteliinilt uude värvitöökotta automaatselt juhitavate kärude (AGV) abil. Seejärel riputatakse raamid üles. Selline lahendus võimaldab tõhusamalt pesemist, kuivatamist, kruntimist ja värvimist ning hoiab ka ruumi kokku.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960