Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. oktoober 2023

Armands Krauze: tuleb alustada arutelu Venemaa teravilja impordi keelu üle

23. oktoobril arutasid liikmesriigid Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogul olukorda põllumajandustoodete ja toiduainete turul pärast Venemaa täiemahulist sissetungi Ukrainasse. Läti põllumajandusminister Armands Krauze käis välja mõtte arutada Venemaa teravilja impordi keelamist Euroopa Liitu.
Läti põllumajandusminister Armands Krauze.
Foto: Läti Põllumajandusministeerium

Põllumajanduse olukord Lätis on sel aastal endiselt keeruline ja põllumajandusettevõtetel võivad tekkida kestvad raskused. Kardetakse, et Lähis-Ida konflikt ja võimalik naftahinna tõus võivad majanduslikku ebakindlust veelgi süvendada.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960