Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. november 2023

Euroopa suurim põllumajandustehnoloogia mess on avatud

Põllumajandustehnoloogia mess Agritechnica avas eile taas uksed. 12.-18. novembril Saksamaal Hannoveri messikeskuses toimuv sündmus toob huvilisteni põllumajandustehnoloogia uuendused, kus fookuses on nutikas põllumajandus, automatiseerimine, ühenduvus ja autonoomne põllumajandustehnoloogia.
Põllumajandustehnoloogia mess Agritechnica avas eile taas uksed.
Foto: Swen Pförtner

Agritechnica korraldaja on DLG. Messil on osalemas tänavu üle 2800 eksponendi 52 riigist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960