Autor: Põllumajandus.ee • 14. november 2023

Lääne-Virumaal hukkus traktori alla jäänud naine

Esmaspäeval kell 11.09 teatati Häirekeskusele õnnetusest Lääne-Virumaal Vinni vallas Muuga külas, kus traktorit juhtinud 52-aastane mees sõitis otsa 65-aastasele naisele, kes sai raskelt viga ja hukkus sündmuskohal.
Lääne-Virumaal hukkus traktori alla jäänud naine (foto on illustratiivne).
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Rakvere jaoskonna avariipolitseiniku Argo Vahula sõnul juhtus õnnetus laudahoonete vahelisel platsil.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960