Autor: Põllumajandus.ee • 17. november 2023

Valime üheskoos Eesti projekti Euroopa publiku lemmikuks

Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika võrgustik korraldab konkursi "Inspireeriv põllumajandus ja maaelu" (ARIA23). Finalistide hulka jõudis ka üks Eesti projekt, nimelt Siidrikoda OÜ projekt "Õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine".
Finalistide hulka jõudis ka üks Eesti projekt, nimelt Siidrikoda OÜ projekt "Õunamahlatoodete tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine".
Foto: Pexels

2023. aasta konkursi teemaks on "Oskuste suurendamine põllumajanduses ja maapiirkondades". Antud fookus on seotud Euroopa oskusteaastaga, tõstmaks esile ÜPPst rahastatud projekte, mis toetavad elukestvat õpet, panustavad innovatsiooni ja parandavad konkurentsivõimet.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960