Autor: Põllumajandus.ee • 28. november 2023

METKi energiatõhus kasvuhoone Jõgeval saavutas maksimaalse kõrguse

24. novembril eemaldati sarikapärg loodavalt Maaelu Teadmuskeskuse (METK) kaasaegselt kasvuhoonelt, mis valmib 2024. aasta alguses.
24. novembril eemaldati sarikapärg loodavalt Maaelu Teadmuskeskuse kaasaegselt kasvuhoonelt.
Foto: Margus Pahv

Maaelu Teadmuskeskuse kaasaegses kasvuhoones hakatakse tegelema tomati, kartuli, teravilja ja heintaimede sordiaretusega. Tänapäevaste tehnosüsteemide ja automaatikaga kasvuhoone on nii energia- kui ka pinnatõhusam. Uus hoone vahetab välja kaks vananenud kasvuhoonet.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960