Autor: Põllumajandus.ee • 8. detsember 2023

Maaülikooli emeriitprofessorit tunnustati kuldse teenetemärgiga

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium tunnustas kuldse teenetemärgiga Eesti Maaülikooli emeriitprofessor Olev Savelit.
Olev Saveli ja regionaalminister Madis Kallas.
Foto: Haldja Viinalass

Olev Saveli tähistas 26. novembril oma 85. sünnipäeva. Aktiivse inimesena seisab ta jätkuvalt Eesti tõuaretuse hea käekäigu eest ja on igapäevaselt hõivatud Eesti Tõuloomakasvatuse Liidu presidendi tööga, mille hulka kuulub muuhulgas ka ajakirja "Tõuloomakasvatus" koostamine ja väljaandmine. Hiljuti tuli trükist ka tema 5. kogumik, mis kannab nime "Tõuaretaja tähelepanekud ja juhtumised."

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960