Autor: Põllumajandus.ee • 12. detsember 2023

Jahirahu kuulutatakse välja Pärnus

Sel neljapäeval, 14. detsembril kell 18 kuulutatakse välja Pärnus Rannahotelli ees üle-eestiline jahirahu.
Jahirahu kuulutab välja EJS-i president Margus Puust (pilt eelmise aasta jahirahu väljakuulutamiselt Sangaste lossi ees).
Foto: Andra Hamburg/EJS

Eesti Jahimeeste Seltsi presidendi Margus Puusti sõnul on jahirahu traditsiooni oluline jätkata. „Pühad on ju rahuaeg, seda ka metsas. Sel ajal on sobilik näiteks koos pere ja sõpradega metsas käia ja sealset elu-olu teistelegi tutvustada,“ selgitas Puust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960