Autor: Põllumajandus.ee • 11. detsember 2023

Tänasest saab KIKile esitada metsameetme toetuse taotlusi

Metsameetmest toetatakse hooldusraiet noores puistus, erinevate kahjustuste ennetamist metsas ja loodusõnnetuse või tulekahju tagajärjel hukkunud metsa taastamist. Taotlusi saab esitada 11. detsembrist kuni 28. detsembrini e-PRIA vahendusel. Toetust saavad taotleda metsaühistud, mikoettevõtjad (sh FIE-d) ja füüsilised isikud.
Tänasest saab KIKile esitada metsameetme toetuse taotlusi.
Foto: Pixabay

Eestis on üle 100 000 erametsaomaniku ning pea pool Eesti metsamaast kuulub eraomandusse. Metsameetme toetus aitab metsaomanikel teha tulevikumetsade kasvatamisel olulisi tegevusi, millest saavad suuremat kasu alles järgmised põlvkonnad. KIKi metsaosakonna juhi Gunnar Reinapu sõnul on noorte metsade hooldus sageli kulukas, kuid pikas plaanis vajalik nii metsale, kui ka kasulik kogu ühiskonnale.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960