Autor: Põllumajandus.ee • 19. detsember 2023

Marutaudikahtlasest loomast tuleb teavitada Põllumajandus- ja Toiduametit

Juhul, kui märkad marutaudikahtlast looma, siis sellest tuleb teavitada Põllumajandus- ja Toiduametit või võtta ühendust loomaarstiga. Kõik koerad ja kassid peavad olema marutaudi vastu vaktsineeritud.
Marutaudivastane koerte-kasside vaktsineerimine on loomaomaniku kohustus ja vastutus.
Foto: Pixabay

Põllumajandus- ja Toiduameti loomatervise ja -heaolu osakonna nõuniku Maarja Kristiani sõnul kahtlustati Harjumaa koeral marutaudi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960