Autor: Põllumajandus.ee • 2. jaanuar 2024

MES-i pakutavate sihtfondide laenude taotlemine läheb üle e-PRIA keskkonda

Alates 8. jaanuarist saavad uue laenutaotluse e-PRIA keskkonnas esitada need kliendid, kes soovivad Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) kaudu laenu taotleda Eesti maaelu arengukava 2014–2020 (MAK), Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014–2020 (EMKF) või Euroopa Kalandusfondi 2007–2013 (EKF) rahastamisvahendist.
MES-i pakutavate sihtfondide laenude taotlemine läheb üle e-PRIA keskkonda.
Foto: Andras Kralla

E-kirja teel ja paberkandjal taotlusi alates 8. jaanuarist enam vastu ei võeta. Teiste meetmete taotluste esitamist muudatus ei mõjuta, nendega jätkatakse endisel viisil.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960