Autor: Põllumajandus.ee • 6. veebruar 2024

Aprillis alustab PRIA elektroonilise põlluraamatu teenus

1. aprillil täieneb e-PRIA põldude haldamise teenus põlluraamatuga seotud osaga. See annab põllumeestele, kes ei kasuta mõnda põlluraamatu pidamise teenust pakkuvat eratarkvara või soovib keskkonda vahetada, võimaluse hakata veeseadusest tulenevat põlluraamatut pidama PRIA poolt tasuta pakutavas teenuses.
1. aprillist saab kasutada tasuta põlluraamatu varianti.
Foto: Pixabay

e-PRIAs pindalateenuste rubriigist leitav põldude haldamise teenus on tuttav kõikidele pindalatoetuste taotlejatele. Selleks, et saaks aprillist lisanduvat põlluraamatu pidamise funktsionaalsust kasutada, peab klient olema kantud PRIA kliendiregistrisse ja tal on õigus või volitus kasutada pindalatoetuse teenuseid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960