Autor: Põllumajandus.ee • 19. veebruar 2024

Agri Partner hakkab esindama UNIA kaubamärki

Agri Partner OÜ ja Poola suurim põllumajandustehnika tootja UNIA Sp.zo.o. on sõlminud koostöölepingu UNIA kaubamärgi eksklusiivses esindusõiguses Eestis alates 1. veebruarist 2024.
Unia randaal.
Foto: Agri Partner OÜ

Koostööleppe tulemusena paraneb Eesti põllumajandustootjatele UNIA põllumajandustehnika esindatus, varuosadega varustamine ning hoolduse kättesaadavus. Edasimüüjate võrgustiku korrastamine on üks osa UNIA uuest strateegiast, mida viiakse ellu pärast UNIA kaubamärgi ja tootmise omandamist veebruaris 2023 "Chemirol" Capital Group poolt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960