Autor: Põllumajandus.ee • 7. märts 2024

PTA korraldab infopäeva taimekaitsevahenditega seotud väljakutsetest

Neljapäeval, 14. märtsil kohtuvad taimekasvatajad ning taimekaitsevahendite turustajad Põllumajandus- ja Toiduameti (PTA) korraldatud infopäeval eesmärgiga tõhustada koostöövõimalusi oma tegevuste edendamiseks.
PTA korraldab infopäeva taimekaitsevahenditega seotud väljakutsetest.
Foto: Pixabay

Infopäeval avatakse tagamaid, miks taimekaitsevahendite turule jõudmisel on pikad järjekorrad. Lisaks räägitakse trendidest seemne ja seemnekartuli tootmises ning saadakse selgust, kui puhas on Eesti toit.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960