Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. märts 2024

Case IH toob Ameerikas turule uue Axial-Flow seeria kombaini

Hetkel on uue kombaini lansseerimine planeeritud vaid Põhja-Ameerika turule. Uus ja senistest kombainidest võimsam AF11 seeria kombain aitab põllumeestel päevas rohkem saaki koristada tänu kolmele peamisele täiustusele – suurem tootlikkus, integreeritud tehnoloogia ja lühem tööaeg.
Case IH toob Põhja-Ameerikas turule uue Axial-Flow seeria kombaini AF11.
Foto: Case IH

Case IH uuel kombainide seerial AF11, tippvõimsusega kuni 775 hobujõudu, on täiustatud sõidukiirus ja tehnoloogia, mis suurendavad veelgi saagikoristuse jõudlust. Ameerika turule mõeldud kombain on esimene Case IH kombain, millel on AFXL2 topeltrootor koos aktiivse puhastussüsteemiga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960