Autor: Karol Sepik, Maaelu Teadmuskeskus • 26. märts 2024

Põllumajandustoetuste taotlemise nõuandeteenuses on olulisi muudatusi

Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava järgi algas 2024. aastal uus rahastamistsükkel, millega muutub oluliselt toetuste taotlemise nõustamine.
Põllumajandustoetuste taotlemise nõuandeteenuses on olulisi muudatusi.
Foto: Pixabay

Varasemal, 2017–2023 kestnud perioodil sai põllumajandustoetuste taotlemise ja e-PRIA kasutamisega seotud nõustamiskulud katta nõuandetoetusega. Uuel perioodil on see võimalik vaid teatud tingimustel – soodsamat nõuandeteenust toetuste taotlemise ja elektrooniliste andmekogude kasutamisega seotud küsimustes saab kasutada kindel sihtgrupp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960