Autor: Põllumajandus.ee • 28. märts 2024

Ministrid toetasid ettepanekut halduskoormuse vähendamiseks

Teisipäeval, 26. märtsil sai kokku Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu, et arutada liidu ühise põllumajanduspoliitika lihtsustamist, keerulist turuolukorda ja Ukraina abistamist.
Muudatuste eesmärk on pakkuda põllumeestele leevendust olukorras, kus nii ilmastiku- kui ka turuolukord on olnud ebasoodne.
Foto: Pixabay

Kohtumise peamine fookus oli Euroopa Komisjoni välja pakutud meetmetel, mis vähendavad põllumajandustootjate halduskoormust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960