Autor: Põllumajandus.ee • 2. aprill 2024

Veterinaararstidele tulevad koolituspäevad

Põllumajandus- ja Toiduamet korraldab veterinaararstidele koolitused üle Eesti. Esimene koolitus toimub juba sellel reedel Tallinnas.
Veterinaararstidele tulevad koolituspäevad.
Foto: Pixabay

Põllumajandus- ja Toiduameti loomatervise ja -heaoluosakonna juhtivspetsialist Anne-Ly Veetamme sõnul on viimastel aastatel olnud palju muutusi veterinaararstide igapäevatööd reguleerivates õigusaktides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960