Autor: Aivar Hundimägi • 18. aprill 2024

Klammerite ettevõtted teenisid suurima kasumi teistele põllumeestele teenuste pakkumisest

See äri on väga hästi tööle hakanud ning meil polegi vaja end enam reklaamida, ütles põllumees Indrek Klammer. Neid sõnu kinnitab ka Klammeri ettevõtete äritulemuste võrdlus, kirjutab Äripäeva Lääne-Virumaa uudisteveeb.
Indrek Klammeri ettevõtetest tegi mullu kõige parema äritulemuse masinaid ja seadmeid rentiv ettevõte.
Foto: Andras Kralla

Kiirelt kasvavat ärisuunda juhib poeg Henrik Klammer ja see tegevus toimub firmas Voore Farm Teenused. “Numbrid näitavad, et on kasumlik ettevõte ja tööd tuleb aina juurde. Meid otsitakse nüüd juba ise üles,” rääkis Indrek Klammer.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960