Autor: Põllumajandus.ee • 18. aprill 2024

Maaülikool on põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas jätkuvalt maailma ülikoolide seas väga kõrgel positsioonil

Eesti Maaülikool on kahe oma põhivaldkonnaga – põllumajanduse ja metsandusega – rahvusvahelise konsultatsioonifirma Quacquarelli Symonds (QS) maailma ülikoolide 2024. aasta erialade edetabelis globaalselt endiselt väga heal positsioonil, täpsemalt 54. kohal.
Eesti Maaülikool on põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas jätkuvalt maailma ülikoolide seas väga kõrgel positsioonil.
Foto: Kristina Kurm

Eesti Maaülikooli teadusprorektori Rein Drenkhani sõnul on see, et me püsime oma võtmevaldkondades juba aastaid esimese poolesaja ehk tippude seas, tunnistus maaülikooli teadustöö kõrgest tasemest ja inimeste pühendumisest. „Sellisele kõrgele edetabelikohale ei ole võimalik saada juhuslikult, see on märk meie teadlaste ja õppejõudude järjepidevast, kvaliteeti, tulemusi ja koostööd väärtustavast tegutsemisest selle nimel, et luua uut ja ühiskonnale vajalikku teadmist nii põllumajanduses kui ka metsanduses,“ ütles Drenkhan.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960