Autor: Kaarel Kallion, Scandagra Eesti agronoom-nõustaja • 6. juuni 2024

Kaarel Kallion: milliseid taimekaitsetööd teha esmajärjekorras ning millega on aega?

Kauaoodatud sademed on toonud leevendust küll taimede kasvule, kuid samas on pannud pinge peale erinevatele taimekaitsetöödele. Millised tööd esmajärjekorras ette võtta, sellest kirjutab Scandagra Eesti agronoom-nõustaja Kaarel Kallion.
Talinisudes on näha helelaiksust.
Foto: Scandagra Eesti

Eelnevad kuivad ja soojad ilmad hoidsid n-ö pidurit peal erinevatel töödel põllul ning nüüd tuleb hakata tegema otsuseid milliseid tööd teha esmajärjekorras ning millega on aega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960