Autor: Kristel Härma • 11. juuni 2024

Raha keerutamises süüdistatud Lääne-Viru põllumehed pääsesid kriminaalkaristusest

Euroopa Prokuratuur otsustas lõpetada kohtuvaidluse Lääne-Virumaa põllumeestega, keda süüdistas raha keerutamises.
Euroopa Prokuratuuri süüdistus rivistas Rakveres kohtusaali kuus põllumajandusettevõtjat ja nende seitse firmat.
Foto: Liis Treimann

Kriminaalasi leidis enne kohtulahendini jõudmist lõpu, sest süüdistatute süü ei olnud suur ning puudus avalik menetlushuvi. See oli esimene kriminaalasi, mille Euroopa Prokuratuur Eestis kohtusse viis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960