Autor: Põllumajandus.ee • 11. juuni 2024

Riik asub uurima kvaliteetse elukeskkonna aluseid

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium alustas üleriigilise planeeringu “Eesti 2050” koostamist uuringutest. Nende eesmärk on analüüsida asustuse arengustsenaariumeid, väärtuslikke maastikke ja rohevõrgustikku. Saadud tulemuste põhjal asutakse uuendama Eesti ruumipoliitikat, mille siht on kujundada Eestist kvaliteetne ja toimiv elukeskkond.
Riik asub uurima kvaliteetse elukeskkonna aluseid.
Foto: Pexels

„Meie lähtekoht on aidata ruumiliste lahendustega kaasa sellele, et kõikjal Eestis oleks hea keskkond eluks ja ettevõtluseks, inimestel oleksid kättesaadavad neile olulised teenused ning riigi kui terviku mõttes oleks kestlik maakasutus,“ ütles regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960