Autor: Enn Tosso • 10. juuli 2024

Aianduskeskuselt nõutakse kopsakat üürivõlga

Esmaspäeval esitasid fondi tütarettevõtjad EfTEN Seljaku ja EfTEN Tähesaju tee üürnikule – aktsiaseltsile Hortes, teated võla tasumise nõude, viivise nõude, üürileandja pandiõiguse teostamise ja üürilepingu ülesütlemise kohta, andes üürnikule lepingujärgselt täiendava 30päevase tähtaja võlgnevuse likvideerimiseks.
Mõlema kaupluse osas on asutud läbirääkimistele uute potentsiaalsete üürnikega ning sobiva pakkumise korral kaalutakse ka kinnistute müümist.
Foto: Andras Kralla

Ettevõte teatas börsile, et EfTEN Seljaku OÜ ja aktsiaselts Hortes vahel sõlmiti 24. mail 2017 üürileping, mille alusel aktsiaselts Hortes kasutab Harjumaal, Saue vallas, Laagri alevikus, Seljaku 4b ja 2a kinnistuid, sh hoonet koos tehnosüsteemide ja rajatistega. Nimetatud üürilepingust tulenev aktsiaseltsi Hortes võlgnevus koos sissenõutavaks muutnud viivisega on üürileandja ees 93 690,80 eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960