Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 5. august 2019

Sivar Irval: EPA on kahtlemata väga oodatud sündmus!

Juba vähem kui kolme kuu pärast, 31. oktoobrist 1. novembrini, toimub Raadil Eesti Rahva Muuseumis esimene Eesti põllumajanduse aastanäitus EPA 2019, mis toob kaheks päevaks Tartusse sektori tipptegijad.
Dimedium ASi nõukogu liige Sivar Irval.
Foto: Dimedium AS

„Sellisel tasemel B2B üritus nagu EPA2019, mis koondab nii mastaapselt sektori praegused, aga ka tulevased tippjuhid ja spetsialistid niivõrd väärikas keskkonnas kui seda on meie oma Eesti Rahva Muuseum, on esmakordne ja kahtlemata väga oodatud sündmus,“ rõhutas Dimedium ASi nõukogu liige Sivar Irval.

Lisaks klassikalisele messile on EPA oluliseks osaks ka mitmekesine seminariprogramm, millest leiab kolm konverentsi ja arvukalt miniseminare.

„Dimedium on messil esindatud kontseptsiooniga Tark Farm, mis loob silla maailmapraktika tipu ja Eesti farmide vahel. Esitleme oma kõige uuemaid ja tõhusamaid lahendusi piimafarmidele. Lisaks rikastame messi seminariprogrammi mõlemat päeva inspireerivate välislektoritega,“ kutsus messile ja seminaridel osalema Irval. „Trendide, uute tehnoloogiate ja intensiivse programmi kõrval ei ole vähemoluline võimalus suhelda kolleegidega üle Eesti – juba ainuüksi seltskonna pärast tuleb tulla! Kui ühes ruumis kohtuvad ühine huvi ja mõtlevad inimesed, ei tea kunagi, milleni see välja võib jõuda.“

Esimese messipäeva võtab kokku meeleolukas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspidu hea toidu ja mõnusa muusikaga. Lõikuspeol tunnustatakse traditsiooniliselt koostöös Maaelu Edendamise Sihtasutusega põllumajandusvaldkonna tublisid tegijaid.

UURI LISA:

Veel kuni 5. septembrini saab lehel www.epamess.ee registreerida Eesti Põllumajanduse Aastanäitusel EPA2019 osalemiseks. Suurem osa näituse sisepindadest on tänaseks juba broneeritud, kuid pakkuda on veel mõned vabad pinnad.

LOE LISAKS:

Margus Ameerikas: professionaalsetele põllumeestele suunatud messi on kaua oodatud

EPA võtab ilmet!

EPA messil on kirsiks tordil tasemel seminariprogramm

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960