Autorid: Rando Värnik, Kerli Ats • 8. mai 2023

Asjatundjad: tõhus ettevõtlusvorm, mida saadab paraku Nõukogude kuvand

Eestis on mitmeid näiteid eri sektorites tegutsevatest edukatest ühistutest, seda ettevõtlusvormi võiks aga tunduvalt enam olla, kirjutavad Eesti Maaülikooli professor Rando Värnik ja talupidajate keskliidu juhatuse liige Kerli Ats.
Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu kogumiskeskusKaunissaares.
Foto: Andres Haabu

On paratamatu, et Euroopa roheleppe valguses on vaja üle vaadata meie senised ärimudelid. Me peame olema nutikad, et me suudaks ettevõtjate, ühiskonna liikmete ja Eesti kodanikena säilitada oma konkurentsivõimet ja seda ka kasvatada.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960