Autor: Janeli Janson • 13. aprill 2022

Ülo Kivine: ühelgi konkurendil ei saa lihtne olema

Eile toimus Fahle galeriis piimatööstuskontserni Nordic Milk uue taimseid alternatiive pakkuva tütarettevõtte Deary OÜ lansseerimine. "Ühelgi konkurendil, kes täna taimse tootega turul veel ei ole, ei saa olema lihtne. Ka meil ei saa olema lihtne," ütles Nordic Milk juhatuse esimees Ülo Kivine.
Nordic Milk juhatuse esimees Ülo Kivine.
Foto: Meeli Küttim

Kivise sõnul jääb ettevõte siiski piimatööstuseks, aga taimsed tooted on nende jaoks lisavõimalus. "Lugesin kuskilt, et 2055. aasta 13. mail on see moment, kus taimsed toidud ületavad loomseid ehk siis toidulauas hakkavad domineerima taimed," ütles Kivine uut brändi tutvustades. Veel lisas ta, et eksport on uue sarjaga peamine, sest meie enda turg on väike. "Meil on need võimalused ja võimekus, et need tooteid viia ka maailma."

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960