Autor: Põllumajandus.ee • 31. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yara Eesti OÜ

Aadress: Papiniidu 5, 80042 Pärnu

Telefon: 505 1111

Koduleht: www.yara.ee

Facebook: www.facebook.com/YaraEesti

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCFzEF97ZOZBjAGE8XnEyT5g

Võta ühendust:

Marek Linnutaja, Müügijuht, +372 505 1111

Teenused: Väetamis- ja täppisviljeluse lahendused põllumajandustootjatele.

Tooted: Väetiste brändid - YaraMila, YaraBela, YaraLiva, YaraVita, YaraTera

Teenused: N-Sensor ja N-Tester (esindaja Eestis Agricon GmbH); Yara Tankmix, Yara ImageIT, Yara CheckIT, Yara MegaLab

Eelised konkurentide ees: Maailma suurim väetisetootja, kõrge kvaliteediga tooted ja teenused, keskkonnasäästlik mõtlemine ning tegutsemine keskkonnamõjude vähendamise suunas, väetamisprogrammid ja innovaatilised terviklahendused põllumajandustootjale, kohapealne tugi lõpptarbijale ja edasimüüjatele.

Edasimüüjad: Põllumeeste Ühistu Kevili, Baltic Agro AS, Scandagra Eesti AS

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960