Autor: Põllumajandus.ee • 28. märts 2024

Munatootja kasvatas 2023. aastal tugevalt käivet ja kasumit

Nasdaq Balti alternatiivturul kaubeldava Baltimaade ühe suurema munatootja, ASi APF Holdings käive kasvas 2023. aastal 18% ja ulatus 13,3 miljoni euroni ning kasum kasvas 59% ulatudes 527 108 euroni, selgub auditeerimata majandusaasta aruandest.
<strong >ASi APF Holdings Aluksne farm.</strong>
Foto: APF Holdings

ASi APF Holdings (edaspidi - APF) korrigeeritud EBITDA ehk kasum enne intresse, makse, kulumit ja amortisatsiooni kasvas eelmisel aastal 2,8 miljoni euroni, mis on 31% rohkem kui eelmisel aastal. Ettevõtte EBITDA marginaal kasvas eelmisel aastal 20,7%-le eelmise aasta 18,7%-lt. Samal ajal kasvas APF-i puhaskasumi marginaal eelmisel aastal 4 protsendini võrreldes 2,9 protsendiga 2022. aastal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960