Äripäev • 24 mai 2019

Õunasordi aretuse telgitagused

Polli Aiandusuuringute Keskusest tulevad välja uued aretatud õuna- ja marjasordid. Turul on huvi hakatud tundma valge-, punase- ja rohesõstra vastu. Miks? Kuidas näeb välja kõhrkirsid ja kuidas maitseb söödav kuslapuu?

Ühed Eesti parimad õunasordid nagu Talvenauding, Tiina ja Katre on aretatud Polli Aiandusuuringute Keskuses. Saates "Innovatsiooniminutid" on külas Polli Aiandusuuringute Keskuse juhataja Piia Pääso ja Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi direktor Aret Vooremäe. Saadet juhib Jana Vainola.

Saadet saab kuulata siit:

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150