Autor: Rivo Sarapik • 4. detsember 2019

Rekordsaagi korjanud põllumees otsib uusi kõrge lennuga ideid

Viljakoristus Lääne-Vrumaal.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Sel aastal korjati Eesti põldudelt rekordiline viljasaak ja põllumeeste ühistu Kevili paistis TOP 100 edetabelis silma parima ärikasumi kasvuga. Ometi pole pilt nii roosiline, kui võiks oodata, selgub Äripäeva raadio saatest "Kasvukursil".

Räägimegi saates, kuidas hindavad läinud ja lõppevat aastat põllundustootjad ja kust hakkab tulema nende homne toodang, ehk juttu tuleb ka innovatsioonist ja kliimamuutustest ning nende mõjust siinsetele põllundusettevõtetele.

Saab ka teada mõned nõksud, kuidas ettevõtjad koostööle meelitada.

Saates on külas enam kui 160 põllundustootjat ühendava ühistu Kevili juht Meelis Annus ja Grant Thorntoni juhtivpartner Mati Nõmmiste.

Saadet veab Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960