Autor: Põllumajandus.ee • 5. märts 2020

Rapsist saab ka võltsliha

Saatest kuuleb, mis seos on rapsil ja võltslihal.
Foto: Erik Prozes
Tegime kokkuvõtte sügisel ja talve alguses kuulajateni jõudnud neljast "Äripäeva TOPi" saatest.

Saate teada, kuidas mõjutavad revolutsioonid toidutööstuses nii keemiatööstust kui ka põllumajandust, kas Eestiski valmistatakse võltsliha, mis võiks anda hoogu sisse Eesti edulugudele, ning kus näevad logistikaettevõtted ambitsiooni kasvuks.

Sõna saavad Äripäeva põllumajanduse, keemiatööstuse, ärikonsultatsioonide ning logistikasektori TOPi edukamad ettevõtted. Saate pani kokku Priit Pokk. Saateid juhtis Sigrid Kõiv.

Kuula saadet siit:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960