Autor: Igor Rõtov • 12. juuni 2020

Ratas: võõrtööjõuga tuleb taastada normaalsus nii kiiresti kui võimalik

Ratase sõnul see aasta avalikus sektoris preemiate maksmist ei tule.
Autor: Andras Kralla
Peaminister Jüri Ratas rääkis tänases Äripäeva raadio saates "Kuum tool", et võõrtööjõu küsimuses on kõige olulisem avada piirid nii kiiresti kui võimalik ning seejärel naasta tavapärasesse normaalsusesse.

"Eks me hetkel ei ole ju põhimõttelisi väga suuri muutusi võõrtööjõu alustes teinud. Peal on koroonaviirus, piirid on suletud. Mille nimel oleme töötanud, et need piirid avada nii kiiresti kui võimalik," rääkis Ratas.

Saatejuht Igor Rõtov uuris, kas see, et osad valitsuse liikmed on nimetanud maasikakasvatajaid orjapidajateks ning maksupetturiteks, siis kas seega võib väita, et see on ka terve valitsuse seisukoht. "Ma arvan, et ei või. Eestis on sõnavabadus ja see kehtib ka poliitikute kohta. See, et kogu valitsus ja 15 ministrit laulaksid ühte laulu, ühte refrääni, see ka päris õige ei ole."

Veel rääkisime Ratasega sellest, mis otsast hakkab riik kulusid kokku tõmbama, mis seisukohal on valitsus Euroopa Liidu 750 miljardise pääsetplaani osas ning miks Keskerakond koheselt ei tagastanud Jana-Helen Juhaste 50 000 euro suurust annetust.

Kuula saadet SIIT.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616