Autor: Vahur Tõnissoo • 11. november 2020

Äripäeva raadios: Mida räägiti põllumajanduse suursündmusel?

Eesti Põllumajanduse aastanäitus.
Foto: Mana Kaasik/pollumajandus.ee
Saade "Kasvupinnas" on salvestatud Tartus 14. ja 15. oktoobril toimunud Eesti põllumajanduse aastanäitusel EPA2020. Juttu tuleb nii aiandussektori, lihaveisekasvastuse kui ka maheturu olukorrast.

Saates kõlavad intervjuud Eesti Aiandusliidu tegevjuhi Raimond Strastiniga, Eesti Maaülikooli emeriitprofessori ja Eesti Tõuloomakasvatajate Liidu presidendi Olev Saveliga, Eesti Maaülikooli õppejõu Marko Kassiga, maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suuga ja Mahepõllumajanduse Koostöökogu esindaja Merit Mikkuga.

Saadet juhib Vahur Tõnissoo.

Kuula saadet SIIT.

Saadet toetab Agroekspert.

Saadet toetab <a href="http://agroekspert.ee/" target="_blank">Agroekspert</a>.
Foto: Agroekspert
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960