Autor: Hando Sinisalu • 2. veebruar 2023

Pankade silmis näeb põllumajandus hea välja

Nii Coop Pank kui SEB Pank leiavad, et põllumajandus on tervikuna kindel äri ja on valmis sinna raha laenama ja investeerima. “Tänases geopoliitilises olukorras, toidujulgeoleku vaatevinklist, võib öelda jah, et sellele on roheline tuli,” kommenteeris raadios SEB põllumajandusvaldkonna ekspert Andrus Mägi.
Ligi 70 protsendi põllumajanduse väljavaadetest sõltub ilmast, rääkis hommikuintervjuus SEB põllumajandussektori ekspert Andrus Mägi.
Foto: Andras Kralla

Kui kogu sektorile peale vaadata, võib märkida, et viimased neli aastat on põllumajanduses hästi läinud ja seda on valdavalt toetanud teravili. Ka praegu oleme heas seisus ja läheme tulevikule vastu healt positsioonilt, leiab Mägi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960