Autor: Viivika Rõuk • 4. aprill 2023

Nopri talu noorperemees: teame, kuhu minna edasi TikToki keelustamisel

Nopri talu noorperemees Karl Niilo.
Foto: Raul Mee
Kui sotsiaalmeediaplatvorm TikTok peaks sattuma laiemalt keelu alla, siis oskaks seal oma tuntuse saavutanud Nopri talu juba jätkata uuel platvormil, märkis Nopri talu noorperemees Karl Niilo.

Nopri talu turunduse eest vastutav Karl Niilo rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et praegu kasutab Nopri talu TikToki sellepärast, et seal on nende sihtrühm ning see on ka kõige menukam platvorm.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960