Autor: Kerttu Metsar • 10. aprill 2023

Pank kestlikkusaruandlusest: haugatad korra ja haugutakse ägedalt vastu. Ja siis on vaikus

Kestlikkusteabe aruandluskohustuse peatne saabumine on tekitanud osa Eesti juhtide seas ärevust. On kuulda arvamusi, et tegu on Euroopast tuleva nüri bürokraatliku lisakohustusega. Mis ikkagi on kestlikkusandmete kogumise mõte ja mida ettevõtted pankadega suheldes oma tegevuse kestlikkust hinnates teadma peaks, räägivad saates kahe Eesti panga ESG-juhid.
Saate "Rohepöörde pratikud" külalised, Swedbanki ettevõtete panganduse ESG valdkonnajuht Mihkel Tamm ja LHV ESG valdkonna juht Ragne Maasel.
Foto: Äripäev

Kuuleme saate "Rohepöörde praktikud" külalistelt, kas pangad, kes on rohepöörde eestvedaja rollis, usuvad, et suudame roheleppe 2030. aasta eesmärke täita.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960