Autor: Karl-Eduard Salumäe • 13. juuni 2023

Jaanus Marrandi: ei usu, et põud sunnib karja tapamajja saatma

Kui lähiajal ei tule vihma ja siinne loomasööda puudus jätkub, tuleb pool Eesti loomakasvatusest likvideerida, teatas esmaspäeval Eestimaa Talupidajate Keskliit. „See on nüüd küll veidi üledimensioneeritud,“ kommenteeris Estonia Farmide juhatuse liige Jaanus Marrandi liidu sõnumit.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis kommenteeris Estonia Farmide juhatuse liige Jaanus Marrandi Eestimaa Talupidajate Keskliidu sõnumeid.
Foto: Andras Kralla

„Meil kindlasti niisugust olukorda ei tule,“ rääkis Marrandi Äripäeva raadio hommikuprogrammis. „Selleks peaks veel midagi päris olulist juhtuma, kui me hakkaks oma karja vähendama.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960