Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. november 2023

Lääne-Virumaa teraviljakasvatajad on taastava põllunduse usku

Avanduse Agro OÜ juhatuse liige Jaan Ahlberg ja Aru Põllumajanduse OÜ juhatuse liige Jakob Johan Lindam.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Äripäeva teemaveebi Põllumajandus.ee raadiosaade „Kasvupinnas“ võtab üles mujal maailmas järjest enam rakendust leidva taastava põllumajanduse teema – mida see termin sisuliselt tähendab, kuidas sellise praktika rakendamisega on võimalik panustada keskkonnahoidu ja millist kasu meie põllumees sellest saab. Saate külalisteks on teraviljakasvatajad Lääne-Virumaalt - Avanduse Agro OÜ juhatuse liige Jaan Ahlberg ja Aru Põllumajanduse OÜ juhatuse liige Jakob Johan Lindam.

Mõlemad põllumehed on ise taastava põllunduse usku ja seda oma põldudel katsetamas. Miks nad seda teevad?

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960