(Sisuturundus) CM: kliendid eelistavad multifunktsionaalseid masinaid

ASi Agrovaru hinnangul eelistavad tarbijad mitme erineva otstarbega traktori ostmise asemel multifunktsionaalseid baasmasinaid.

„Kliendid on muutunud aasta-aastalt julgemaks ja teadlikumaks. Kui nõukogude aja lõppedes arvati, et õige traktor on suur, võimas ja lärmakas, siis nüüd pigem pööratakse tähelepanu efektiivsusele ja lisavarustusele. Inimesed on aru saanud, et suure masinaga ei saagi kõike teha ning see seab piirangud tootmishoonetele, farmidele, logistikale ja aiakujundusele. Lisaks on suured traktorid ebaefektiivsed ja kohmakad,“ selgitab ASi Agrovaru juht Toomas Tarang.

ASi Agrovaru traktoriosakonna viimaste aastate müüdavaimaks masinaks on multifunktsionaalne minitraktor MultiOne, mida ostavad meelsasti linna- ja maavalitsused, munitsipaalettevõtted, haljastusfirmad, ehitajad, tänavakivide paigaldajad, põllumehed, piimakarja- ja loomakasvatajad, õunaaedade pidajad ja teised. Lisaks ettevõtjatele on MultiOne oma koha leidnud ka kodukasutajate seas.

Itaalias toodetud MultiOne on komplekteeritud täielikult lõppkasutajale mõeldes.

„Müüme MultiOne’i alati eelseadistatult ning oma mitmekülgsusest lähtuvalt on see ideaalne masin kõikvõimalike hooldetööde teostamiseks: tänu tõsteaisal asuvale kiirühenduse plaadile muutub masin mõne sekundiga muruniidukiks, puuriks ja kompaktlaaduriks ja mitmeks muuks masinaks,“ kirjeldab Tarang.

MultiOne’l on palju plusse: standardvarustusse kuulub teleskooppoom, masinale saab tellida ligi 180 erinevat tööorganit ning lisaks on MultiOne hind tänu tehase toele Eesti inimeste jaoks väga hea, edestades tublisti turul pakutavaid analoogilisi konkurente. MultiOne pakub muuhulgas näiteks lumepuhuri ja -saha, freeside, käru, niidukite, kaevuri, rullihaaratsi ja -kahvli, segumasina, silopurusti, vintsi, vibrorulli, tänavapuhastusharja, söödajaoturi, ekskavaatori, kivimatja, puuride, puulõhkuja, oksapurusti ja käru funktsioone.

1992. aastal asutatud AS Agrovaru alustas tegevust Toyota, Jungheinrich ja Kalmar tõstukite müügiga Eesti turule, teostades samas ka tõstukite hooldust ja remonti. 1998. aastal valmis Maardus Agrovaru kontor-ladu koos remonditsehhiga ning ajapikku lisandusid tootevalikusse Hubtex neljasuuna- ja külglaadurid ning Gehli ja Mustangi masinad.

ASi Agrovaru peamajas Maardus asuvad moodne teenindus-müügisaal ning tänapäevastele nõuetele vastavalt sisustatud hoodusbaas. Lisaks asuvad esindused Tartus, Viljandis ja Viru-Nigulas. Ettevõttel on ka hooldebussid, millega tehnikud klientide aega ja raha säästes käivad üle Eesti kohapeal remondi-, hooldus- ja garantiitöid teostamas. Et pakkuda klientidele mugavat ja kiiremat teenindust, on ettevõtte varuosade laos enamjaolt alati saadaval kõik kuluosad ja tarvikud nagu õli, rihmad jne. Uute traktorite ja tõstukite tarneajaks on ASil Agrovaru on 2-10 päeva.

Kontakt: Toomas Tarang

Tel:  633 9297, 50 55 344     

E-mail: toomas.tarang@agrovaru.ee

Vaata lisa: www.agrovaru.ee

 

 

 

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

LAANEKURU OÜ otsib sihikindlat TEGEVJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

15. aprill 2019

Uudised