Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 9. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Multifunktsionaalsed väiketraktorid aitavad halduskulusid kokku hoida

Turul on pisemat sorti multifunktsionaalsed traktorid, millega on väga mugav vajalikke hooldus- ja korrastustöid teha.

„Kliendid on märganud, et turul on pisemat sorti traktorid, millega on väga mugav vajalikke hooldus- ja korrastustöid teha,“  selgitab Eesti ühe suurema ja vanema tõstukimüüja ASi Agrovaru juht Toomas Tarang ja lisab, et aina enam eelistatakse neid töid teenuse sisseostmise asemel ise ära teha. „Põhjus on lihtne: teenuse kvaliteet pole piisav.“

Tarang nendib, et mitmete haiglate, ettevõtjate ja omavalitsustega rääkides on selgunud, et neile pole meelepärane, kui tellitud haldusfirmast tuleb igal hommikul tööle uus inimene, sest see muudab teenuse kvaliteedi kõikuvaks. Lisaks peljatakse kuritegevust, kui võõrad inimesed pidevalt ringi liiguvad ning organisatsiooni varaga tegutsevad.

„Kliendid on muutunud nõudlikumaks nii tööriistade kui ka töö kvaliteedi osas. Mõistetakse, et kvaliteetse seadmega on tulemus parem, kiirem ja soodsam. Näiteks meie viimaste aastate müüdavaimat masinat, multifunktsionaalset minitraktorit MultiOne pole sugugi kallis pidada, aga samas on see igasuguste tööde juures hindamatuks abiks,“ räägib Tarang ning lisab, et multifunktsionaalsele baasmasinale saab seadmeid juurde osta vastavalt vajadusele. Nii võib üks masin edukalt täita segumasina, lumepuhuri, leheimuri, kiviparketi ja päikesepaneelide puhastaja ning muruniitja ülesandeid.

Tarangu sõnul on inimesed aru saanud, et suure masinaga ei saagi kõike teha ning nende kohmakus ja raskus seab piirangud tootmishoonetele, farmidele, logistikale ja aiakujundusele. Minitraktor MultiOne sobib aga ideaalselt nii linna- ja maavalitsustele, munitsipaalettevõtetele, haljastusfirmadele, ehitajatele, tänavakivide paigaldajatele, põllumeestele, piimakarja- ja loomakasvatajatele, õunaaedade pidajatele ja mahetootjatele kui ka kodukasutajatele.

 

MultiOne’l on palju plusse: standardvarustusse kuulub teleskooppoom, masinale saab tellida ligi 180 erinevat tööorganit ning lisaks on MultiOne hind tänu tehase toele Eesti inimeste jaoks väga hea, edestades tublisti turul pakutavaid analoogilisi konkurente. MultiOne pakub muuhulgas näiteks lumepuhuri ja -saha, freeside, käru, niidukite, kaevuri, rullihaaratsi ja -kahvli, segumasina, silopurusti, vintsi, vibrorulli, tänavapuhastusharja, söödajaoturi, ekskavaatori, kivimatja, puuride, puulõhkuja, oksapurusti ja käru funktsioone. Raskemate tööde jaoks on MultiOne turule toonud uue, täisraami peal C-tüüpi tõstepoomiga rataslaadurid ehk Q-Track’id.

1992. aastal asutatud AS Agrovaru alustas tegevust Toyota, Jungheinrich ja Kalmar tõstukite müügiga Eesti turule, teostades samas ka tõstukite hooldust ja remonti. 1998. aastal valmis Maardus Agrovaru kontor-ladu koos remonditsehhiga ning ajapikku lisandusid tootevalikusse Hubtex neljasuuna- ja külglaadurid ning Gehli ja Mustangi masinad.

ASi Agrovaru peamajas Maardus asuvad moodne teenindus-müügisaal ning tänapäevastele nõuetele vastavalt sisustatud hoodusbaas. Lisaks asuvad esindused Tartus, Viljandis ja Viru-Nigulas. Ettevõttel on ka hooldebussid, millega tehnikud klientide aega ja raha säästes käivad üle Eesti kohapeal remondi-, hooldus- ja garantiitöid teostamas. Et pakkuda klientidele mugavat ja kiiremat teenindust, on ettevõtte varuosade laos enamjaolt alati saadaval kõik kuluosad ja tarvikud nagu õli, rihmad jne. Uute traktorite ja tõstukite tarneajaks on ASil Agrovaru on 2-10 päeva.

Küsi lisainfot:

Toomas Tarang

Tel:  633 9297, 50 55 344     

E-mail: [email protected]

www.agrovaru.ee

 

Multifunktsionaalsed väiketraktorid aitavad halduskulusid kokku hoida.
Foto: Agrovaru AS
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960