Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 31. juuli 2019

BARITON SUPER – kindlustus taliteraviljade talvitumiseks!

Bariton Super tõrjub efektiivselt nii mullas leiduvaid, kui ka taimejäänuste ja seemnetega levivaid seenhaigusi. Tänu süsteemsele mõjule hävitab preparaat nii need haigustekitajad, mille eosed paiknevad seemne pinnal, kui ka need, mis on tunginud seemnete sisse.

Bariton Super on ainulaadne kombinatsioon parimatest toimeainetest, mida teraviljade puhises kasutada.

Bariton Super sisaldab kolme toimeainet:

* Protiokonasool on väga püsiv, pikaajalise toimega ning tõhus ka seemnetega leviva lumiseene nakkuse ära hoidmisel.

* Tebukonasool on süsteemse toimega, aktiivne ning liigub seemnetelt juurtesse ja tõusmetesse.

Protiokonasool ja tebukonasool on asoolide keemilisse gruppi kuuluvad süsteemsed, laia toimespektriga toimeained, mis tõrjuvad paljusid haigusi, eriti juuremädanikke, lend- ja kõvanõge, odra-triiptõbe ja kõrreliste võrklaiksust.

* Fludioksoniil on kontaktne toimeaine, mis avaldab kauakestvat toimet juuremädanike ja lumiseene tõrjumisel.

Lumiseen on haigus, mida tekitavad fusariooside hulka kuuluvad seened ning need haigustekitajad pole meie põldudelt kuhugi kadunud. Lumiseen nakatab taimi juba sügisel sombuse ja sajuse ilmaga ning areneb edasi lume all. Sügisel nõrgestunud ja kaitseta jäänud taimed on lumiseene suhtes väga vastuvõtlikud. Hävivad lehed ja kui haigus levib ka võrsumissõlmedesse, hävib kogu taimik.

Bariton Super on lumiseene tõrje ekspert!

Bariton Super on Bayer´i puhtimisvahendite pika tootmiskogemuse viimane õnnestumine - tagatud on nii kindel haiguste tõrje, kui saame kinnitada, et Bariton Super tagab teraviljataimede elujõu, talvitumiskindluse ja tugevuse. Puhtimisvahend on oluline osa saagipotentsiaali määramisel – mida külvad, seda lõikad!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960