Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 31. juuli 2019

Külva ja võida RAPOOLiga!

Ostes vähemalt ühe RAPOOLi talirapsi hübriidsordi, on ajavahemikul 25. juunist kuni 16. septembrini 2019 võimalik tehtud ost registreerida RAPOOLi kodulehel ning osaleda loosimängus.

Mängu peaauhinnaks on elektriline tõukeratas Inokim Light 2, lisaauhindadena jagatakse välja 25 „Der Raps“ 5m magnetiga mõõdulinti ja 20 Volker H. Paul raamatut „Raps. Haigused. Kahjurid. Umbrohi“. Igale õigesti registreeritud ning mängureeglitele vastavale osalejale kingitakse tema valikul kas autosalongi lõhn või pastapliiats.

Osta ja osale

Loosimängus võivad osaleda kõik, kes ostavad RAPOOL talirapsi hübriidsordi ja registreerivad oma faktuurarve korrektselt mängu veebilehel www.rapool.rinitex.ee. Ühe faktuurarve võib registreerida ainult üks kord ning registreerimisvormile lisatud arvel peab olema näha arve number, kuupäev ja RAPOOL talirapsi hübriidsordi nimetus. Samas on lubatud rohkemate arvete olemasolul osaleda mängijal loosimängus ka rohkem kui üks kord – iga kord tuleb lihtsalt registreerida uus faktuurarve. Igale mängus õigesti registreerunud osalejale saadetakse seejärel e-postiga kinnituskiri, millega tõendatakse tema mängus osalemist.

RAPOOL talirapsi hübriidsordid, millega on end mängu registreerida võimalik, võivad olla ostetud ka enne mängus osalemiseks registreerimist ehk alates 1. juunist 2019. Mängus osalevad RAPOOL talirapsi hübriidsordid on järgmised: ABAKUS, ANDROID, ATORA, AVATAR, CLAVIER CL, CROME, EINSTEIN, GAROU, KICKER, KUGA, MENTOR, MERCEDES, MINERVA, ORIOLUS, PHANTOM, PHOENIX CL, POPULAR, PRINCE, RAFFINESS, RAGNAR, ROHAN, SHERPA, TEMPTATION, THURE, VISBY.

Auhinnavõitjad kuulutatakse välja 17.09.2019 Rapool Lietuva Facebook kontol ja mängu veebilehel www.rapool.rinitex.ee. Mängu korraldaja on Rapool-Ring esindus Balti riikides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960