30. jaanuar 2020

Scandagra uued tugevad koostööpartnerid silotootmiseks

Alates käesolevast aastast on muutunud silokindlustuslisandi Sil-All edasimüüja Eesti turul. Siiani jõudis Sil-All kaubamärk Eesti põllumeestele mitmete vahendajate toel, siis käesolevast aastast toimub kogu hankeprotsess ja edasimüük läbi Scandagra Eesti AS-i.
Alates sellest aastast toimub Sil-All toodete edasimüük läbi Scandagra Eesti.
Foto: Scandagra Eesti

“Oleme pidanud läbirääkimisi Sil-All silokindlustuslisandi tootja Lallemandiga, et tagada kvaliteetse toote kiirem tarne ja info edastus Eesti põllumeestele. Alates käesolevast aastast on Scandagra Eesti AS Sil-All toodete ainuesindaja, hallates kogu protsessi, toetamaks põllumehi kvaliteetse silo tootmisel,” rõõmustab Scandagra Eesti müügijuht Mihkel Hang.

Tulevikku suunatud koostöö on ka Lallemandi Baltikumi piirkonna juhi Ivo Kopriva hinnangul põhjus, miks otsustati uueks partneriks valida Scandagra Eesti. “Koostöös Scandagra Eestiga on tagatud Sil-All toodete turustamine Eestis 2020 hooajal ning töötame hetkel uute toodete turule toomisega alates sügisest,” sõnas Ivo Kopriva. Sil-Alli ainuesindamine toetab Scandagra Eesti tugevat silotoodete portfelli, mis katab kogu vajaliku sortimendi, alates kiledest ja võrkudest kuni silokindlustuslisandini. Samuti on seeläbi tagatud uute toodete kiirem tarne Eesti põllumeestele.

“Täiendavalt on meil heameel tervitada oma tooteportfellis kahte uut partnerit silopallivõrkude osas. Soome tehasest jõuab meieni Skandinaavia kvaliteet Piippo võrkude ja pallinööride näol ning oleme ülimalt rahul, et maailma suurim pallivõrkude tootja Tama on valinud meid oma esindajaks Eestis,” lausus Hang. “Tama toodab pea 65% maailma pallivõrkudest, pakkudes oma toodangut ka suurtele masinatootjatele nagu Claas ja John Deer, seega on meil vaid rõõm neid tooteid ka Eesti põllumeestele kohapeal pakkuda,” lisas Hang.

Silokilede juures jätkub pikaaegne koostöö Soome tootja Raniga, kelle toodang on läbi aastate olnud kõrgelt hinnatud Eesti põllumeeste seas. Vaieldamatult on tegu kvaliteetseima tootjaga, kelle toodangut Eestis konkurentisvõimeliste tingimustega pakutakse. Rani on Euroopa ainus silokile tootja, kelle tehasest väljub 22 meetri laiuseid kilesid. Käesoleval aastal tutvustab Rani koostöös Scandagraga tulemusena Eesti kaubavalikusse unikaalne Rani silopallikile RaniRepel, mille abil vähenevad põllumeestel kahjud, mida põhjustavad linnud ja loomad põllul seisvatele silopallidele. “Antud toodet oleme müünud Prantsusmaal ning tulemus on meid üllatanud ning põllumehi rõõmustanud – lindude põhjustatud kahjud on vähenenud drastiliselt. Seetõttu otsustasime tootmist laiendada ning Eestis toome antud toote turule koostöös Scandagraga,” lausus AB Rani Plast OY piirkonna müügijuht Harri Furu.

“Ühildades tuntud tootjate kaubamärgid ja meie Eesti kogemused, oleme veendunud, et suudame käesoleval hooajal pakkuda põllumeestele parima lahenduse silotootmiseks ja seda nii väiketootja kui suurtootja jaoks,” leiab Scandagra Eesti silotoodete tootespetsialist Deivi Nool. Silotoodete ja kontaktide informatsioon leitav www.scandagra.ee.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960