Autor: Põllumajandus.ee • 19. veebruar 2021

REDIGO PRO – sobivaim lahendus suviteravilja puhtimiseks

Puhtimine on kõige odavam ja vajalikum kaitse teraviljahaiguste vastu, eriti selliste haiguste vastu, mis pole kasvuperioodil lehekaudsete fungitsiididega tõrjutavad.
REDIGO PRO – sobivaim lahendus suviteravilja puhtimiseks.
Foto: Bayer

Teraviljade kõvanõgi ja lendnõgi on eriti ohtlikud, sest haigustekitaja kandub ühest hooajast teise nakatunud seemnematerjaliga, kusjuures nakatunud materjali pole võimalik silmaga eristada. Kõrreliste juuremädaniku ja tõusmepõletike haigustekitajad on meie muldades järjest enam levinud ning nakatavad edukalt ka suviteravilju.

Redigo Pro on ideaalne kombinatsioon edukast haigustõrjest ja soodsast lahendusest ehk tagatud on efektiivsus ja kvaliteet koos kulude kokkuhoiuga. Redigo Pro on lahendus kõigile suviteraviljadele ning on väga efektiivne nii seemnetega, kui ka mullast levivate haiguste vastu. Redigo Pro´ga puhitud teravili tärkab ühtlaselt ning tänu heale kasvutugevusele algusest peale, arenevad vitaalsed ja tugevad taimed. Redigo Pro kaitseb teraviljataimede juurestikku mullast levivate haiguste eest, mistõttu taimedel areneb tugevam juurekava rohkemate narmasjuurtega. Seetõttu suudavad taimed mullast kätte saada väetise ja toitained, piisava vee ja niiskuse ning on ka palju vastupidavamad kasvuaja jooksul võimalike tekkivate stressitingimuste suhtes.

Redigo Pro – kindel haigustõrje, kindel kvaliteet, soodne lahendus!

Loe lähemalt kasutussoovitusi SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960