Autor: Põllumajandus.ee • 2. aprill 2020

INPUT TRIPLE – uus teraviljafungitsiid, mille tõrjefookuses on jahukaste ja lehelaiksused

Input Triple on UUS fungitsiid tali- ja suvinisule, tali- ja suviodrale, rukkile ja tritikalele. See on fungitsiid, mis kaitseb taimi haiguste rünnaku eest ning omab tugevat ravivat Stopp-mõju juhul, kui haigus on jõudnud taimi enne pritsimist juba nakatada.
INPUT TRIPLE – uus teraviljafungitsiid, mille tõrjefookuses on jahukaste ja lehelaiksused.
Foto: Bayer

Input Triple sobib teravilja haigustõrjeprogrammidesse esimese pritsimisringi fungitsiidiks, sest tõrjub väga efektiivselt just taimekasvu esimeses pooles levivaid haigusi: võrklaiksus ja äärislaiksus, roostehaigused. Helelaiksus lehtedel ja jahukaste on Input Triple tõrjespektris erilise tähelepanuga ning kolm toimeainet kindlustavad kaitsva ja raviva tõrje. Oluline fakt on, et tegemata või valesti ajastatud haigustõrje tõttu võib jahukaste kaasa tuua teravilja saagikadu kuni 20% ning helelaiksus tugeva nakkuse korral isegi kuni 40-50%. Praegu taliviljapõldudel seiret tehes on justnimelt näha, et talvitumast tulnud taliteraviljal on soojemate ilmade saabudes peagi kiirelt levimas jahukaste ja helelaiksus. Fungitsiid tuleb valida haigustespetsiifiliselt ja olla kindel, et tõrje on võimekas. Input Triple on varakult levivate jahukaste ning lehelaiksuste spetsialist!

Input Triple on kolmekordne toimeainete jõud. Üks toode, milles on eriti tugevalt tõhustatud jahukaste ja lehelaiksuste tõrjeefektiivsus ning toimeained on tootesse valitud nii, et iga üksik toimeaine tugevdab kolmekordset kombinatsiooni, mistõttu haigustõrje tulemus on tugevam ja pikema toimeajaga.

Input Triple on fungitsiid, mis tasub valida taliteravilja esimeseks haigustõrjeks, sest kohe varakult tuleb tõrjuda ja pidurdada juba sügisel alguse saanud ja peagi aktiivseks muutuvaid jahukaste ja helelaiksuse ilminguid. Input Triple sobib eriti jahukastele vastuvõtlikele taliteraviljasortidele. Input Triple sobib samuti jahukasteõrnade suvinisu ja varase odra sortide esimeseks kindlustuseks.

Input Triple – uus kolmekordne jõud jahukaste ja lehelaiksuste vastu!

Lisainfot leiad SIIT.

Input Triple kuulub Bayer´i 2020. aasta kampaaniatoodete nimekirja. Iga liiter loeb ja võib tuua Sulle auhinna! Kampaaniast täpsemalt saad lugeda SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960