Autor: Äripäeva eriprojektide toimetus • 21. september 2020

Smart Farm – efektiivsus | täpsus | kestlikkus

Langeta teadmistepõhiseid otsuseid

Smart Farm on AS Dimediumi kaubamärk, mis koondab ühise nimetaja alla hoolikalt valitud lahendused maailmapraktika tipust Eesti piimatootjatele ja lihaveisekasvatajatele.

Meie nutikad lahendused võimaldavad Sul:

• Omada pidevat ülevaadet farmi majandamisest

• Parandada karja tervist ja heaolu

• Optimeerida tööjõudu ja tegevusi

• Langetada teadmistepõhiseid otsuseid

• Tõsta tootlikkust

• Säästa aega ja raha

„Meie usume, et ainult terve ja õnnelik lehm suudab kasumlikult toota.“

Sellest usust lähtuvad ka kõik Smart Farmi portfelli kuuluvad lahendused, muuhulgas loomade tervise ja tegevuste monitoorimine, sööda koostise optimeerimine, heaolu ja hügieeni tagamine ning terviklik taastootmisprogramm.

Farmi tark majandamine algab juba ehituse planeerimisfaasis. Nutikate lahenduste planeerimisega ehituse algjärgus on võimalik juba eos ennetada mitmeid tuleviku piimakarja terviseprobleeme ja säästa hilisemaid ümberehituskulusid.

Smart Farmi läbimõeldud tooteportfelli kuuluvad näiteks Dairy Comp 305 karjahaldustarkvara ja Alta COW WATCH jälgimissüsteem, Urbani piimataksod ja -ammed, Prantsusmaa ettevõtte Bioret Agri naturaalkummist isekuivenevad põrandakatted ja võimsad ventilaatorid, Wakely teraviljamuljurid, söödaanalüsaatorid, kaalud, Draminski ultraheliseadmed, Alta Genetics aretusmaterjal ja palju muud.

Smart Farmi lahendused garanteerivad, et sinu kari on jälgitud ja hoolitsetud vasika esimesest elupäevast peale.

Lisaks laiale tooteportfellile pakub Smart Farm tipptasemel tugi- ja nõustamisteenust. Oma partneritega üle maailma teeme ühiseid farmivisiite, viime läbi põhjalikud auditid ja anname soovitusi efektiivsemaks ja kestvamaks majandamiseks. Lisaks korraldame koolitusi ja õpipäevi nii veterinaaridele, juhtidele kui ka farmipersonalile.

Soovime, et iga Eesti farm oleks majandatud efektiivselt, loomasõbralikult ja kestvalt. Kaasaaegsed tipplahendused hoiavad karja terve, tootlikkuse kõrge ning vähendavad farmi igapäevamajandamisele kuluvat aega ja kulusid.

Uuri lisa meie uuelt kodulehelt www.smartfarm.ee

SmartFarmi projektijuht

Sven Saal

5561 1704

[email protected]

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150