Autor: Põllumajandus.ee • 22. veebruar 2021

Multicut 460 tähistab oma 20. väljalaskeaastat Y20 erimudeliga

Euroopa juhtiv rootorniidukite tootja on turule toonud erimudeli, millega tähistatakse Multicut 460 kahekümnendat sünnipäeva. Spearhead Multicut 460 Y20 niiduk pakub parimat tootekvaliteeti sünnipäevahinnaga.
Y20 on halli värvi ning selle erimudeli kõiki võimalikke osi pakutakse hinnaga, mis konkureerib standardse 460 mudeliga.
Foto: Spearhead

20 aasta jooksul on Multicut 460 kogunud maailmas kuulsust vastupidava ja pikaealise Flex-Wing tiibadega niidukina. Spearheadi niidukid lõikavad taimkatet igas maailma nurgas, Keenia nägi hiljuti oma esimest masinat tegutsemas. Paljud põllumajandus-, lennundus- ja militaarorganisatsioonid eelistavad Multicut niidukit.

Multicut 460 ei säästa mitte ainult rooli taga istumise aega, vaid annab ka ülikvaliteetse lõiketulemuse. Näiteks põllumajandussektoris võib piima- ja lihasaak parema kvaliteediga rohumaa tõttu paraneda.

Multicut 460 Y20: parimate tehniliste andmetega

Y20 on halli värvi ning selle erimudeli kõiki võimalikke osi pakutakse hinnaga, mis konkureerib standardse 460 mudeliga.

Suure edasisammuna sisaldab Y20 uut, tugevamat, 165 hobujõulist reduktorit, millel on viieaastane garantii. Pakkudes vajadusel 50% rohkem võimsust, suurendavad võllid ja hammasrattad seadet 30% võrra. Üliolulisena on alumine keevis täielikult kaitstud, minimeerides selle põhikomponendi kahjustamise ohtu.

Lisaks on niiduki standardvarustuses auhinnaga pärjatud kuue lõiketeraga Starcut Knife noasüsteem. Tavaliselt kasutatakse eelmainitud süsteemi tippmudelitel, ning see tagab Y20 ülima lõikekvaliteedi. Mudelil on kolme lõiketera asemel kuus tera, mis muudab lõikamise kiiremaks (vähemalt 10 hektarit tunnis). Multšitud materjal on palju väiksem (alla 60 mm), mis kiirendab selle lõikamist ja ühtlasemat laotamist. Viimasena tuleb mainida, et tõenäoline kütusesääst on kuni 60% võrreldes fikseeritud lõikenugade süsteemidega.

Y20 pakub pehmemat sõitu ja vähem masinale avalduvat pinget tänu Hydragas vedrustusele, mis vähendab löökkoormust. Koos tugevama keskteljega on järelvedu uskumatult stabiilne – isegi kiirelt liikudes.

Järgmiseks teretulnud funktsiooniks on laiemad rattad tasakaalustamaks liikumist konarlikul maapinnal, lame kesk korpus lihtsamaks hoolduseks ja tugevdatud konstruktsioon.

„See on suurepärane aasta Multicut 460 jaoks, ja mul on suur rõõm tervitada Y20 turuletoomist. Sellel mudelil on kõik omadused, mis on Multicut 460-e, oma niidukiklassi juhtiva mudeli muutnud suurepäraseks, ja on täiendavaks tunnustuseks meie Ühendkuningriigi pühendunud arendusumeeskonnale. Kõige olulisem on aga, et see pakub klientidele erakordset väärtust ja töötamisel kõrgeimat jõudlust," lausus Spearheadi müügi- ja turundusdirektor Antony Prince.

Spearhead tõi niiduki Multicut 460 esmakordselt turule aastal 2001. See oli GS400 ja 450 rootorniidukite järelkäija. Üha populaarsemaks muutunud mudeli arendamine jätkus aasta-aastalt. 2007. aasta Agritechnica messil hõbemedali võitnud kuue teraga Starcut Knife noasüsteem töötati välja lisavarustusena, enne kui 2018. aastal muutus uus võimas Spearheadi reduktor (ja viieaastane garantii) suurema jõudlusega mudelitel standardiks.

Selle tootearenduse tipptaseme integreerimine niidukile Multicut 460 Y20 annab firmale Spearhead ja tema lojaalsele edasimüüjate võrgule põhjust vääriliseks tähistamiseks.

Uuri lisa SIIT.

TASUB TEADA

Spearhead Machinery Ltd asutati 1988. aastal. Ettevõte on spetsialiseerunud rootorniidukite ja multšerite, niidukhekseldite ja hooldusniitmise jaoks sobivate poomniidukite projekteerimisele ja ehitamisele.

Spearhead masinad on mõeldud kestma. Ehitatud tugevaks – need masinad on tuntud kui väga vastupidavad ja pika kasutuseaga seadmed. Pakkudes ülisuurt paindlikkust, saab paljudele Spearhead niidukitele paigaldada väga erinevaid haakeseadmeid, võimaldades ühel masinal tõhusalt täita mitmeid erinevaid ülesandeid.

Tegutsedes aktiivselt rohkem kui 30 riigis, on Spearheadil ületamatu maine kvaliteedi osas. Kui on vaja tõhusat, suurel pindalal kasvava taimestiku niitmist või multšimist, on Spearhead esimene valik.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960