Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 15. aprill 2021

TILMOR – tugev rapsi kasvuregulaator ja fungitsiid ühes!

Fomoos talirapsil.
Hea rapsisaagi aluseks on kindlasti läbimõeldud taimekaitseprogramm, mis sisaldab lisaks sügisesele ka kevadist kasvureguleerimist koos haigustõrjega.

Kevadine päike on hakanud kõrgemalt käima ja põllud lume alt vabastanud. Hindame selle kevade talirapside olukorda heaks. Valdavalt on taimik ilusti talvitunud ja vanade kuivanud lehtede all on tugev juurekava ning kõrgemate temperatuuride lisandumisel hakkavad arenema ka uued värsked lehed. Mitmel pool on vanematel lehtedel näha fomoosi nakkust, mida soodustas eelnev pikk ja soe sügis. Fungitsiidse kasvuregulaatori tegemata jätmisel talvitub haigus koos taimedega, kandudes edasi kevadesse ja nakatades uusi noori lehtesid. Seetõttu soovitame kevadise kasvuregulaatori valikul kindlasti jälgida toote efektiivsust haiguste tõrjel.

Soovitame kaks-ühes toodet TILMOR, mis on tootena ühtlasi väga hea talirapsi kevadine kasvuregulaator, kuid samaaegselt ka üks efektiivsemaid fungitsiide rapsihaiguste tõrjel!

TILMOR toimib kahel viisil – fungitsiidina, hoides ära kevadel taimede nakatumise enamikesse saaki mõjutavatesse haigustesse (fomoos, tsülindrosporioos, hahkhallitus, valgemädanik) ning rapsi ja rüpsi kasvu reguleerijana. TILMORi kasutusaeg saabub, kui taliraps on saavutanud aktiivse pikkuskasvu ja kasvukõrguse ca 25 cm.

Kasvuregulaator-fungitsiid Tilmor õigeaegne kasutamine tagab terve ja tugeva taime

•Õigeaegselt kasutatud kasvuregulaatori tulemusena arenevad kompaktsemad taimed. Kogu põld on ühtlustunud pikkuskasvuga ja lisaks tagab ka ühtlasema õitsemise ning kõtrade valmimise.

Lisainfot leiab siit: https://www.cropscience.bayer.ee/tooted/fungitsiidid/tilmor

Tähelepanu! Kasutage taimekaitsevahendeid ohutult. Enne kasutamist lugege alati läbi märgistus ja tootekirjeldus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960