Autor: Eliisa Matsalu • 30. november 2023

Kalmer Kongo: „Oli üks hea aasta! Nüüd tuleb talv üle elada“

Valgamaa parimate ettevõtete TOPi teisele kohale jõudnud Laatre Piim kasutas ära eelmise aasta hinnatõusu ja kasvatas mühinal käivet ja kasumit. 2023. aasta on olnud aga keerulisem, tõdes ettevõtte juht Kalmer Kongo.
Laatre Piima juhatuse liikme Kalmer Kongo sõnul oli tänavu loomasööda varumine keeruline, kuid lõpuks õnnestus siiski piisavalt talvevaru koguda.
Foto: Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees/Scanpix

Laatre Piima käive oli möödunud aastal pisut üle 6 miljoni euro, kasvades aasta varasemaga võrreldes 2 miljoni euro jagu. Kui 2021. aastal teenis ettevõte kasumit 116 000 eurot, siis eelmisel aastal vaatas kasumireal vastu pea 1,9 miljonit eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960